Our Blog

Rezultatele finale

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 anunță rezultatele finale la concursul organizat în data de 25.04.2023. Puteți citi anunțul pentru muncitori calificați aici și pentru muncitori necalificați aici.

Anunț probă scrisă

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 anunță rezultatele probei scrise la concursul organizat în data de 25.04.2023. Puteți citi anunțul pentru muncitori calificați aici și pentru muncitori necalificați aici.

Anunț probă interviu

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 anunță rezultatele probei de interviu la concursul organizat în data de 25.04.2023. Puteți citi anunțul pentru muncitori calificați aici și pentru muncitori necalificați aici.

Anunț selecție dosare

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 anunță rezultatele probei de selecția a dosarelor de înscriere la concursul organizat în data de 19.04.2023. Puteți citi anunțul pentru muncitori calificați aici și pentru muncitori necalificați aici.

Anunț concurs

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcții de execuție vacante: 1 post muncitor necalificat, 1 post muncitor calificat (zidar) și 1 post muncitor calificat (tâmplar). Puteți citi anunțul aici.

Anunț concurs

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor – lăcătuș mecanic. Puteți citi anunțul aici.

Anunț concurs

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician. Puteți citi anunțul aici.

Anunț concurs

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea a 2 (două) posturi de muncitori. Puteți citi anunțul aici. Tematica de concurs poate fi accesată aici.

Rezultatele finale

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău anunță rezultatele la concursul/examenul în vederea ocupării a 5 (cinci) posturi de muncitor calificat/necalificat. Puteți citi anunțul aici.