Cariere

 • Rezultatele finale
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 anunță rezultatele finale la concursul organizat în data de 25.04.2023. Puteți citi anunțul pentru muncitori calificați aici și pentru muncitori necalificați aici.
 • Anunț probă scrisă
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 anunță rezultatele probei scrise la concursul organizat în data de 25.04.2023. Puteți citi anunțul pentru muncitori calificați aici și pentru muncitori necalificați aici.
 • Anunț probă interviu
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 anunță rezultatele probei de interviu la concursul organizat în data de 25.04.2023. Puteți citi anunțul pentru muncitori calificați aici și pentru muncitori necalificați aici.
 • Anunț selecție dosare
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 anunță rezultatele probei de selecția a dosarelor de înscriere la concursul organizat în data de 19.04.2023. Puteți citi anunțul pentru muncitori calificați aici și pentru muncitori necalificați aici.
 • Anunț concurs
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcții de execuție vacante: 1 post muncitor necalificat, 1 post muncitor calificat (zidar) și 1 post muncitor calificat (tâmplar). Puteți citi anunțul aici.
 • Anunț concurs
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor – lăcătuș mecanic. Puteți citi anunțul aici.
 • Anunț concurs
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician. Puteți citi anunțul aici.
 • Anunț concurs
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea a 2 (două) posturi de muncitori. Puteți citi anunțul aici. Tematica de concurs poate fi accesată aici.
 • Rezultatele finale
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău anunță rezultatele la concursul/examenul în vederea ocupării a 5 (cinci) posturi de muncitor calificat/necalificat. Puteți citi anunțul aici.
 • Rezultatele probei de selecție a dosarelor de înscriere
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău anunță rezultatele la concursul/examenul în vederea ocupării a 5 (cinci) posturi de muncitor calificat/necalificat. Puteți citi anunțul aici.
 • Concurs: 1 post de contabil
  SCDL Buzău organizează la sediul său un concurs pentru ocuparea unui post vacant de contabil. Concursul va avea loc pe 5.05.2022, de la ora 10:00. Detalii suplimentare privind condițiile de participare și bibliografia pot fi găsite aici.
 • Anunț concurs
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi de muncitori. Puteți citi anunțul aici.
 • Rezultate concurs ACS
  Rezultatele finale la concursul/examenul organizat în data de 23/11/2021 la sediul Staţiunii de Cercetare – Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, str. Mesteacănului nr. 23, Buzău în vederea ocupării postului de ACS. Puteți citi anunțul aici.
 • Concurs pentru ocuparea unui post de execuţie: ACS
  Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23, organizează la sediul său concurs pentru ocuparea unui post de execuţie în baza Legii 103/2020. Puteți citi anunțul aici.
 • Concurs cercetător științific gr. III
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează la sediul său, concurs de promovare în grad științific pentru ocuparea următorului post de execuţie: cercetător științific gr. III. Puteți citi anunțul aici.
 • Rezultate concurs ACS
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău anunță rezultatele la concursul/examenul în vederea ocupării postului de ACS. Puteți citi anunțul aici.
 • Concurs pentru ocuparea unui post de execuție
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea unui post de execuție. Puteți citi anunțul aici.
 • Concurs contabil
  Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău cu sediul în strada Mesteacănului nr. 23 organizează concurs pentru ocuparea unui post de contabil. Puteți citi anunțul aici.