Comenzi, livrări și plăți

Precizări privind de modul de achiziționare si plată a semințelor si răsadurilor

Pot fi comandate semințe şi răsaduri din soiurile şi hibrizii oferiți de SCDL Buzău, conform Ofertelor afişate pe site-ul unității la adresa www.scdlbuzau.ro

Comenzile vor fi onorate în ordinea primirii şi în limita stocurilor existente, atât pentru răsadurile timpurii, destinate cultivării în spaţii protejate, cât şi pentru cele de câmp.

Comenzile pot fi transmise:

Semințele pot fi achiziționate:

  • direct de la sediul unității, la adresa mai sus menționată;
  • pot fi expediate prin curier, în întreaga țară, cheltuielile de expediție a coletului fiind suportate de către cumpărător.

Precizăm că pentru cantități mai mari pot fi încheiate contracte de livrare, în condițiile achitării unui avans (condițiile pot fi aflate sunând la numerele de telefon afişate mai sus).

Răsadurile pot fi achiziționate:

  • direct de la sediul unității, la adresa mai sus menționată
  • pot fi expediate prin curier, în întreaga țară, plata transportului fiind suportată de către cumpărător.

Precizăm că pentru cantități mai mari pot fi încheiate contracte de livrare, în condițiile achitării unui avans (condițiile pot fi aflate sunând la numerele de telefon afişate mai sus).

Modalități de plată

  • Ramburs, la primirea coletului expediat prin firma de curierat, indiferent dacă este vorba despre persoane fizice sau persoane juridice, cheltuielile de expediție a coletului fiind suportate de către cumpărător.
  • Cu Ordin de Plată bancar, pentru societăți comerciale, dacă este aleasă această modalitate de plată de către client (detalii la numerele de telefon afişate mai sus), cheltuielile de expediție a coletului fiind suportate de către cumpărător.

Program:

  • Primirea comenzilor si achiziționarea direct de la sediul unității: de luni până vineri, între orele 7,30 – 16.00.
  • În perioada de vânzare a răsadurilor vor putea fi achiziționate răsaduri si sâmbăta, între orele 7.30-12.00, exceptând sărbătorile legale.

Vă asteptăm si vă dorim un an rodnic!